Ročno izdelani izdelki iz lesa
Navigacija
V akciji

Dostava

Strošek pošiljanja

Poštnina:
2 € (plačilo po predračunu)
2 € (plačilo po povzetju)

Brezplačana poštnina nad vrednostjo naročila: 70 €

Čas dostave

Blago bo odposlano v najkrajšem možnem času. Pri produktih je naveden predviden rok dostave, ki velja za naročila oddana do 12. ure delovnega dne. Skupni dobavni rok naročila je enak najdaljšemu dobavnemu roku izdelka v vašem naročilu (ali po dogovoru). Na dan, ko vam bomo paket poslali, boste prejeli obvestilo o odpremi na vaš e-mail naslov, ki ste ga navedli ob nakupu.

Prednaročila

V primerih prednaročil vam izdelke dostavimo takoj ko bo mogoče oz. po dogovoru.

Odpošiljanje paketov

Naročila, kateri produkti so na zalogi in sprejeta do 12.00 ure med delovnimi dni bodo obdelana še isti dan. Pošta Slovenija sicer zagotavlja dostavo po vsej Sloveniji v najkasneje v treh delovnih dneh, odvisno od kraja vaše pošte. Če menite, da vaše naročilo zamuja z dostavo, nas o tem takoj obvestite na  info@beigot.si ali nas pokličite na 041 333 597 in se bomo potrudili, da boste v najkrajšem možnem času prejeli naročeno blago.


Če izdelek potrebujete nujno do določenega datuma, vam svetujemo, da naročilo oddate dovolj zgodaj, v opombe pa dopišete, da gre za nujno dostavo, saj vas tako ob morebitnih zapletih lahko takoj kontaktiramo.S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu