Prijava / Registracija

O meni

Silvester Beigot

Ker cenim delo in dediščino naših prednikov, izdelujem izdelke iz lesa na način, kot so to delali naši dedki, pretežno ročno.

Sem ljubitelj narave. Les mi je bil zmeraj blizu, saj se je z mizarstvom ukvarjal že moj oče.

Po poklicu sem mizar. V prostem času rad tečem, veliko prostega časa pa namenim tudi ustvarjanju izdelkov iz lesa. Trudim se, da mi iz lesa uspe ustvariti preprosto lep izdelek, naravni design, ki bo tudi zelo uporaben. Ideje nastajajo premišljeno in sproti, tako da v moji spletni trgovini nikoli ne boste našli enak izdelek, torej je vsak unikat.Izdelke izdelujem iz slovenjskega lesa(domači oreh,češnja,sliva,hruška).

Sem lastnik spletne trgovine. V njej se prodajajo izključno moji izdelki in so označeni z žigom "Beigot". Verjamem, da boste našli kaj zase in svoje prijatelje. Izdelke si lahko ogledate in kupite tudi na mojem domačem naslovu Zgornji lehen 14  2364 Ribnica na Pohorju.

Ker imamo radi svoje, domače iz narave.

Lep pozdrav!

                                                                    Silvester Beigot

 

VISA Mastercard  

Politika zasebnostiPogoji uporabePiškotkiImprint       Vse pravice pridržane. © 2024 Beigot


Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke. S klikom na "V redu" se strinjate, da lahko uporabljamo vse sklope piškotkov. Če želite, lahko posamezne sklope izberete tukaj.   V redu